2012. július 10., kedd

Battlefield 3 - Matchmaking Rendszer


Egy régebbi Battlelog frissítés óta már megtalálható a "Matches" menüpont a multiplayer menüben, de úgy igazából nem tudtuk mire is lesz jó igazán, csak találgattunk...
Most lehull a lepel, ugyanis megérkeztek az infók róla.

A Battlefield 3 közösséget előre viszi az online versenyek irányába. A "Mérkőzések" funkció ezt hivatott lehetővé tenni. Konkrétan ezzel a funkcióval multiplayer meccseket tudunk koordinálni barátaink vagy más csapatok ellen. Mi játékosok képesek leszünk arra hogy kiválasszuk az időt hogy mikor, a szervert, a szerver beállításait és ezt amolyan naptár féleségbe tudjuk felvezetni, így ellenőrzött környezetben le tudjuk bonyolítani a versenyt.

A játékosok összetudják majd hangolni a mérkőzéseket PC-n, PS3-on és XBOX360-on a Battlelogon keresztül. Ahhoz hogy a a játékosok a meccset összetudják hangolni szükség lesz egy dedikált szerverre. Amint egy dedikált szerver ki van jelölve a meccs gazdája beállíthatja a meccs nevét, a kezdés időpontját, a játékmódot, a csapat méretét és a térképek rotációját.


Miután az előzetes döntések megszülettek, meghatározhatjuk a beállításokat a meccs idejére. A mérkőzések teljesen testreszabhatók lesznek, egy részletes beállítási listával beleértve a baráti tüzet, a 3D spottolást, a squad leader-re val leéledés, a halál utáni kamerát (kill cam), élet regeneráció, az elérhető fegyverek listáját.



Miután beállítottuk a meccset, kiválaszthatjuk a játékosok nevét a csapat listákról, barátok és szakasz tagokat. A meghívást az ellenséges csapat vezetője aki úgy dönthet hogy elfogadja-e a kihívást. Miután a csapatok elkészültek, a menetrend szerint elindulhat a meccs, a játékosok elfoglalják a helyüket és indulhat a buli.


A játékostok a meccs kezdete előtt bemelegítésen vesznek részt ahol nem számít az ölés/halál. A meccs addig marad ebben az állapotban, amíg a menüben nem jelzi mindenki hogy készen áll.



Miután a mérkőzés befejeződött a játékosok megtekinthetik az eredményt a Battlelogon. Itt található a körök száma, mely térképeken játszottak, melyik csapta nyert melyik körben, és más lényeges információkat.



A mérkőzéseket a Battlefield 3 játékosok képesek lesznek létrehozni, irányítani és nyomon követni az online versenyeket.

Hamarosan jön a megjelenési dátum és további információk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Translate the blog