2012. május 31., csütörtök

World Of Warplanes Zárt Béta + videó

A Word Of Warplanes zárt bétára invitál téged az égbolton hogy megtapasztaljátok a kibővült in-game tartalmakat, amibe benne vannak az új harci madárkák, térképek és egyéb jellemzők.
Irány a pilóta fülke , vedd át az irányítást az égben a négy repülő osztályok egyikével. Vadász, földi támogató, nehéz vadász és bombázó repülőgépek. 59 különböző háborús gépek Németországból, az Egyesült Államokból és a jó öreg U.S.S.R.-ból.



Bétára való jelentkezést ITT tehetitek meg.

Ezen cikk megtalálható a Hungamer.net-en, és ha már arra jársz ne habozz megnézni sok-sok játék tesztjét és híreit. De találhattok itt még filmekről szóló híreket is. 

Krater - Béta teszt

A Krater egy csapat alapú szerepjáték, ami színes poszt-apokaliptikus világban játszódik. Ötvözi a harci mechanizmusát az akció-RPG, a klasszikus felülnézetes old-school RPG és RTS játékok terén. A címből adódóan egy hatalmas kráterben fogunk mászkálni egyszerre 3 karakterünkkel. Hármuk együttműködésére lesz szükség ahhoz hogy bizonyos feladatokat megoldjunk.

A történetről röviden: Egykor a harmadik évezredben, a Föld népességének többsége elpusztult a nukleáris robbanás okozta viharoktól, földmozgásoktól, valamint a biológiai fegyverektől és mindent felemésztő nano-rajoktól. Egy apokaliptikus csillagközi háború, köznyelvben Untergang, sújtotta a világ minden emberét. A civilizáció összeomlott, és az emberiség a kihalás szélére került a földön. 



Zoom Out
Évszázadok teltek el, a Föld megváltozott, a katasztrofális "koktél" teljesen tönkretette, amit elengedtek a szerencsétlen bolygón. A túlélők ősei sokféle primitív társadalmat alkottak, miközben folyamatosan harcoltak a még megmaradt erőforrásokért. Az sokféle okok és események gyors láncolata az Untergang, valamint az ez előtti történelem, feledésbe merült.



Zoom In
A játékban van Online és Offline funkció. Sajnos az Online funkciót nem bírtam kipróbálni,  mert a béta alatt még problémás kicsit, így sajnos nem tudtuk meg egyelőre hogy mit takar, de az Offline tökéletesen működött. A játéknak a grafikáját illetően senkinek sem lehet panasza. Ennek a stílusú játéknak tökéletes még 2012-ben is. Jó pont, hogy a kamera állás forgatható illetve ki és rá zoomolhatunk. A zoomolásnál nem igazán romlik a textúra minősége. Viszont ehhez a grafikához egy kicsit nagyobbacska gépigény is társul, de talán a mai világban már nem okoz annyira gondot. CPU-nak egy 2 magos procit kér ami legalább 2.4 GHz-en ketyeg, memóriából 2 GB-ot eszik, videókártyából SM4.0-ást igényel  GeForce 8 ezres szériától és Ati/AMD 2 ezres szériájától. DX 10/11-en fut a játék úgyhogy aki még mindig WIN Xp-t használ annak sajnos nem fog indulni. Rossz pont a bétában egyelőre hogy az opciókban csak a felbontást és a grafika minőségét lehet állítani, semmi egyebet. Se bill. kiosztást, se hangot nem lehet állítani.
Világtérkép





Amikor elindítjuk a játékot egy amolyan barbár féleséggel kezdünk, és miután megöltük első ellenségünket csatlakozik hozzánk egy gyógyító. Pár lépéssel később kapunk még egy társat aki az elektromossággal és puskáival küzd az ellenség ellen. Jól kidolgozott craft-rendszert ígértek ahol tárgyakat "hegeszthetünk össze magunknak. Béta alapján szerintem sikerült megvalósítani. Lehet nem olyan mértékben mint amennyire az ember képzelete elengedné magát, de azért lehet mit fabrikálni. Mindegyik karakternek van 2-2 képessége amivel igazán odasózhatunk az ellenek vagy éppen gyógyíthatjuk csapattársunk. Ha egyik karakterünk K.O lesz az egyik csata során, csak akkor tudjuk magához téríteni hamár el tettük láb alól az ellent. Különböző upgrade-eket is dropolnak az ellenfelek. Ezek az upgradek növelik karaktereink tulajdonságait. Amikor egyik területről utaznánk egy másik akkor egy amolyan világ térkép jön be a könnyebb és gyors navigálás végett. A barlangokban lévő mászkálás is igen élvezetes. Szépen ki vannak ott is dolgozva a dolgok.
Hangok, azok a fránya hangok a fejemben. Félreértés ne essék, még nem őrültem meg, csak fülest használok, jobban kijönnek a környezeti halkabb hangok. Vegyük például amikor leküldtek minket patkányt irtani a pincébe, a fejünk felett hallani lehetett a padló nyikorgását amin mászkálnak, és egy törött csőből csöpögő vízet. A városon belül is változatosak a hangok. Például amikor elhaladsz a vár mellet, lehet hallani a bömbölő zenét, a város alsóbb részén a csirkék garázdálkodnak és van aki fúr-farag.
A játék menet is teljesen rendben van. Valóban szükség van a 3 karakter kooperációjára, mert ha egyesével küldöd őket harcba akkor isten nyugosztalja őket. Ha keveseljük némelyik harcosunk életét akkor "Medikust" alkalmazva feltöltjük a többiek életét.

Most még csak egy Béta fázisban lévő játékról beszélünk, de elég hosszú ideig el tud vele időzni az ember. Még ugyan nem elérhető minden, de meg merem kockáztatni és amondó vagyok hogy akár többször is végig játszanám. Hát ha még aktiválódik az online funkció.

A Krater Június 12.-én jelenik meg.


Pro:+ Remek grafika
       + Tökéletes hangok
       + Poszt-apokaliptikus környezet
       + Újrajátszhatóság


Kontra: - Minimális opció beállítások
             - Random kilépések
             - Online funkció hiánya
             - A menü kimerül a "Press Enter" szócskában
( Mind ez a béta fázisú KRATER-re vonatkozik. Június 12.-én kiderül minden)


Ezen cikk megtalálható a Hungamer.net-en, és ha már arra jársz ne habozz megnézni sok-sok játék tesztjét és híreit. De találhattok itt még filmekről szóló híreket is.

Battlefield 3: Close Quarters - Robbanásig feltöltve

Az Electronic Arts és a DICE publikáltak egy új "bombasztikus" videót a Battlefield 3-hoz hamarosan érkező DLC-ből. Az új videó tökéletesen bemutatja hogy mekkora rombolás is jellemzi a Close Quarters DLC-t, és azt kell hogy mondjam lenyűgöző. Kisebbek lettek a harcterek és a DICE élt azzal a lehetőséggel hogy megnövelje a harcok által bekövetkező környezeti károkat, ezt akár el is könyvelhetjük a jó tulajdonságok közé. Ez azért mégsem olyan mintha egy Physx-et futtató játék lenne, de azért valljuk, be egész jó. A Battlefield 3: CLose Quarters június 12.-én jelenik meg.



Ezen cikk megtalálható a Hungamer.net-en, és ha már arra jársz ne habozz megnézni sok-sok játék tesztjét és híreit. De találhattok itt még filmekről szóló híreket is.

Translate the blog