2012. május 29., kedd

Battlefield 3 - "A kis film"

Már már festői amikor egy ilyen videót lát az ember a BF 3-ból, amiből a készítők voltak kedvesek kispórolni a Battle recordert. De ez úgy látszik ez sem szab határt az embereknek. Ebből is észrevehetné a kedves DICE, hogy igen is, Nekünk igényünk van a Battle recorderre. De nem is szaporítanám tovább a szót, Popcornt, sört/üdítőt bekészíteni, hátradőlni és élvezni a "kis filmet".



Ezen cikk megtalálható a Hungamer.net-en, és ha már arra jársz 
ne habozz megnézni sok-sok játék tesztjét és híreit.
De találhattok itt még filmekről szóló híreket is.

Battlefield Play4Free - Új térkép

Így van az BF P4F-hez kijött egy újabb térkép. Myanmar névre hallgat és elkalauzol minket a dzsungelben folytatott harcokhoz.


Shift 2 Unleashed

Néhány NFS: Shit 2-es replay videó, csak úgy unaloműzés képen.




A =PPS= klán tagfelvételt hirdet (Pillanatnyilag nincs felvétel)

Na de mit is takar a =PPS=. Elárulom: Public Péntek Squad. Public és war csapatunk egyaránt várja az embereket.

Public: Ha nincs kivel játszanod de unod már a sok bugyuta játékost akinek hiába mondod hogy "áj níd medik" vagy "gív mi szám emóó", akkor itt a helyed, mert ha velünk játszol ilyen problémád többet sose lesz.

War: Hamár unod a sima public játékot és szeretnéd kicsit komolyabban, de azért nem véresen komolyan, akkor itt a helyed. Azt tudni kell hogy nem war-ról war-ra megyünk óránként, hanem egyenlőre ízlelgetjük, fejlődünk, tanulunk a hibáinkból.

Na de miért is jó a =PPS= klánba bekerülni? A jó hangulatot garantáljuk minden menyiségben  :)

Itt van mindjárt az állandó jó kedvet szolgáltató "Veterán". Nélküle unalmas lenne a klán úgy érzem.


Na és természetesen az elmaradhatatlan ökörködések olykor egy kicsit játékon belül :)
És egy kis BéEf 3-as rally =PPS= módra :)





Battlefield 3 - Frag Movies

2011. Október. Megjelent a Battlefield 3. A fanatikusok rá is repültek, régiózárak kijátszásával nem kellet megvárni az európai 29.-i feloldást, hanem mehetett mindjárt 26.-27.-én amikor is kézhez kapták a játékosok. Ebből is csináltam frag moviet nem csak a BC2-ből. Jelenleg is van egy futó projekt BF3-as fragmovie-ból. Eléggé "Recon" orientált vagyok a BF3-ban nem kell meglepődni.


A 2. videót azért voltam kénytelen :) megcsinálni mert elég sok negatív véleményt kapott hogy "h*lye k*tsög kemper" és társai. Itt látható ha kell, berohanok a tömegbe és kispisztollyal ledarálok mindenkit.


Jó szórakozást!

Battlefield - Bad Company 2: Első videóm

A BC2-ből ez volt az első videóm, sőt jelenleg ez az egyetlen videóm. Most megint elkezdtem vele játszani lehet össze dobok egy fragmovie-t belőle.

Battlefield 3 "Epikus" zenével

Ezt a videót még a Battlefield 3 megjelenése előtt készítettem, mert láttam hogy elég sokan fogták a 12 perces gameplay videót kivágtak részek összerakták őket, majd fasza zenét raktak alá. Gondoltam én is miért ne, veszteni való nincsen. Nem is szaporítanám tovább a szót, íme a videó.

Battlefield 3 - Avagy hogyan zuzzunk le mindenkit

Ebben a videóban látható ha az ember csak úgy felmegy egyedül egy szerverre, mesterlövészként képes még így is első helyen végezni a szerveren mert annyira nincs csapatmunka. Mindenki csak megy a feje után. 

Figyelem a videó 1 óra hosszú!

Need For Speed: The Run - Kihívás Sorozat

Ebben a részben a PC-s NFS:TR kihívás sorozatáról csinálok videókat, hogy akiknek esetlegesen nem fut a játék azok is megismerhessék milyen is. Később akár egy Story végig játszás is lesz persze magyar felirattal a youtube-on. Minden héten frissülni fog ez a cikk.

Translate the blog