2012. május 30., szerda

Egy kis "tinésösz díí" ma estére


Mass Effect 3: Rebellion - Trailer

Erősítsd meg erőidet és harcolj az új területekért a következő Mass Effect 3-as többjátékos letölthető tartalmában (DLC). Ingyenes letölthető lesz egészen 2014. május 29.-ig. A Mass Effect 3: Rebellion Pack 2 vadonatúj pályát, és egy új csapat célt tartalmaz. Tartalmazni fog még több feloldható karaktert is. Ezek között megtalálhatjuk a Vorcha, ex-Cerberus kém, és egy Férfi Quarian karakterét. Szintén rendelkezésünkre fog állni az összes új fegyver és tárgy amiket a "multiplayer store-ban" szerezhetünk a már megszokott utánpótlás csomagok vásárlásával.

A Mass Effect 3: Rebellion Pack Észak-Amerikában május 29.-én startol mindhárom platformra, Europában pedig május 30.-án

A Mass Effect 3: Rebellion Pack az alábbiakat tartalmazza még:



Két új akció dús térképet - A "Firebas Jade"-i kikötőnél található Salarian STG ( speciális feladatokra kiképzett csapat) bázis a Sur’Kesh-en és harcolj a Firebase Goddess irányításáért az Asarik otthonán a Thessián.




Hat új feloldható karakter - Az ex-Cerberus Adept és Vanguard, a Vorcha Soldier és Sentinel vagy a Férfi Quarian Engineer és Infiltrator karakterek irányíthatók.


Az új küldetés célja - Véletlen szerű hullámok közben felbukkanó, 3, 6 és 10, ez az új célkitűzés követelni fogja hogy a csapat egy fontos csomagot biztonságosan el kell juttatni a kivonási zonába minden pályán.


Új felszerelés hely - Az új hely elérhető lesz a felszerelés képernyőn, mely felajánl a játékosnak egy bónusz elemet ami nem fog lejárni a mérkőzés végén. Ezek az új elemek változni fognak amik lehetnek fegyverfejlesztések, karakter fejlesztések és ezek az utánpótlás csomagokból lesznek elérhetőek.


Halálos új fegyverek - Iktasd ki az ellenséget az új halálos fegyverekkel melyek a Cerberus Harrier, Krysae mesterlövész puska, és a Reegar karabély.

Translate the blog