2014. január 28., kedd

Long time ago...

Nézzenek oda ki tért vissza...

Bezony, újra itt vagyok egy igen csak nagy kihagyás után. Nos, az a helyzet elég nagy szívás van mostanság, de mint mindig ( nah jó nem mindig, de az esetek 90%-ban) mások miatt. Ezt egyszerűen már lassan épp ésszel nem lehet felfogni. Ez a "hogyan szopassunk másokat egy idegen országban" igen csak napirenden van az embereknél. Itt nem mennék bele a részletekbe mert akkor vagy 3 napig írnék, de ahhoz most nincs kedven szerintem. A másik dolog, az ember nem kontaktol másokkal amikor gebasz van nehogy sajnálják és egyebek, utána meg a pofájába hogy "nah szép kis barát vagy". Banyek ez van, nem lehet mindenki húúú de tökéletes. Véleményem szerint az ne nevezzen senkit barátnak aki ezt nyomatja, mert szerintem elég nagy hülyeség, értelmetlen badarság.


De ne csak a rosszat, legyen valami jó is.
Egyre jobb és jobb kajákat fedezek fel a mélyfagyasztott áruk között, és ami nem hátrány, hogy itteni fizetéshez képest is olcsóbbak mint MO.-n, ami szerintem egy picit vicces.







Meg ne lennék annyira rohadtul ráfügve a sorozatokra. Már annyit nézek egyszerre hogy olykor egy-kettőt elfelejtek hogy mi is volt az. De legalább kellemes csalódás amikor meg tudok pár részt nézni egyszerre belőle. Komolyan mondom, leülök filmezni és nem bírom abbahagyni. Ez egyszerűen felháborító. Kezeltetnem kellene magam.

Akkor egyenlőre ennyit, később még jelentkezem... Remélhetőleg nem fél év után újfent.
És ezzel a muzsikával búcsúznék. A viszont olvasásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Translate the blog